Postet nga: Besim Istrefi

Gjykatësja e sëmurë, shtyhet sërish seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen në restorantin “Shega” në Milloshevë të Obiliqit është shtyrë për shkak të mungesës së anëtares së trupit gjykues Nushe Kuka-Mekaj.

Shtyhet seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve lidhur me vrasjen në restorantin “Shega” është shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Jeton Saraqi.

Vrasja në restorant ‘Shega’, mungon gjykatësja në rigjykim

Seanca gjyqësore në rigjykimin për vrasjen e dyfishtë në restoran “Shega” nuk është mbajtur për shkak të mungesës së anëtares së trupit gjykues Nushe Kukaj- ...

Vrasja në ‘Shega’: Mjeku ligjor tregon plagët që u shkaktuan nga plumbat

Në procesin gjyqësor kundër Besim e Besart Istrefit dhe Jeton Saraçit, të akuzuar për vrasjen e Nazim Gërvallës dhe Lutfi Saraçit, u dë...

Vrasja në restorant 'Shega', eksperti i balistikës: Nuk është gjetur arma nga e cila u vra viktima

Në rigjykimin ndaj Besim e Besart Istrefit dhe Jeton Saraqit për vrasjen e Lutfi Saraqit dhe Nazim Gërvallës në rastin e njohur  ‘’Shega” u dëgjua dë...

Nis nga fillimi gjykimi për vrasje në rastin ‘Shega’

Të akuzuarit lidhur me vrasjen e dyfishtë në restorantin “Shega” kanë dalur sërish para gjykatës.

Dënime me burg për vrasjen në restorant ‘Shega’

Besim e Besart Istrefi janë shpallur fajtor nga Gjykata e Prishtinës për vrasjen e Naim Gërvallës e Lutfi Saraçit  në restorantin “Shega”.

Gjykata Vendos për Rikonstruim të Vrasjes në Restorantin ‘Shega’

Xhevdet Topalli paraqiti ekspertizën balistike në gjykimin ku babë e bir, Besim e Besart Istrefi, akuzohen për vrasjen e dy personave.