Postet nga: besim ilazi

Bekim Koxha: Kryetari punësoi dhëndrin e tij si zyrtar të lartë të pylltarisë

Në emisionin ‘Jeta në Komunë’ me kryetarin e Kaçanikut, Besim Ilazi, është diskutuar edhe për nepotizmin në këtë komunë.

Sallahu: Shkollat e Kaçanikut ende mësimet i zhvillojnë me shkumës e shpuza

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi në emisionin ‘Jeta në Komunë’ përballë Jeta Xharrës ka bërë të ditur se prioritet do ta këtë ...

Besim Ilazi: Në komunën e Kaçanikut janë 8 mijë shtëpi pa leje

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi në emisionin ‘Jeta në Komunë’, ka debatuar me asamblistin Bekim Koxha nga Nisma Socialdemokrate për ndërtimet e bëra ...

Kryetari Ilazi shpjegon pse nxënësit përdorin tualetet në oborr të shkollës

Nxënësit e shkollës fillore në fshatin Gajre të Kaçanikut nuk përdorin tualetet brenda shkollës. Për nevojat e tyre personale ata detyrohen të dalin ...

Valon Raka: Hidrocentralet janë një problematikë shumë e madhe

Në debatin ‘Jeta në Komunë’ për komunën e Kaçanikut janë ngritur problematikat si ajo për ndërtimin e hidrocentraleve dhe lejet ndërtimore të cilat jepen ...

Kryetari Besim Ilazi jep detaje për dhënien me qira të çerdhes publike

Objekti i vjetër i çerdhes publike, e cila ndodhet rreth 50 metra larg objektit të ri të çerdhes në Kaçanik i është dhënë me qira për 15 vjet ...

Besim Ilazi përballë Jeta Xharrës - LIVE

I ftuari i radhës në debatin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës është kryetari i Komunës së Kaçanikut nga radhët e PDK-së, Besim Ilazi.

Komuna malore që e ka problem ujin e pijes   

Kaçaniku, komuna që dikur pretendonte të rriste palma sot vazhdon të përballet me probeme të ujit, infrastrukturës dhe ndotjes së ambientit.