Postet nga: Besim Beqaj

Qendër Inovacioni në Ferizaj

Sot në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është bërë nënshkrimi i memorandumit për hapjen e Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

Haradinaj i Kujdesshëm në Rastin e Ministrit Nën Aktakuzë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nuk ka pranuar të tregojë nëse ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në qeverinë e tij, Besim Beqaj, do të shkarkohet pas ...

Deklaratë e Ministrit Besim Beqaj Pas Aktakuzës në Rastin ‘Pronto’

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka lëshuar një deklaratë me shkrim pas njoftimit se Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tij në rastin e njohur ...

Zëvendës Ministri Kërkon Shkarkimin e Besim Beqajt

Zëvendës Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbër Geci, ka kërkuar nga kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, që ta largojë nga detyra ministrin e Inovacionit ...

Policia Interviston 20 Persona për Privatizimin e KEDS-it

Prokuroria Speciale ende nuk e ka nxjerrë vendimin për fillimin e hetimeve për privatizimin tinëzar të 4 hidrocentraleve së bashku me distribucionin dhe furnizimin. Deri më tani, Prokuroria ...

Ministri Beqaj Kërkon nga Maqedonia Autostradën Drejt Kosovës

Ministri Besim Beqaj në Shkup ka kërkuar nga Maqedonia që ta rregullojë rrugën drejt Kosovës sa më shpejt.

Besim Beqaj në Amerikë për ‘Lutjet e Mëngjesit’

Ministri Besim Beqaj javën e ardhshme do të qëndrojë në SHBA ku do të marrë pjesë në Lutjet e Mëngjesit, do të takojë përfaqësues të ...

Qeveria Njëzëri Kundër Zonës Ekonomike Rajonale

Zëvendës-kryeministri Fatmir Limaj, ministri Besim Beqaj e deputetja Hykmete Bajrami u bënë bashkë për ta kundërshtuar nismën e zonës ekonomike rajonale.