Postet nga: Besim Beqaj

Rasti ‘Pronto’, ndryshohet aktakuza ndaj Adem Grabovcit dhe Besim Beqajt

 

Rasti ‘Pronto’, prokurorja pyet të akuzuarin: A mjafton të jesh burrë i mirë e të punësohesh?

Në gjykimin e rastit të njohur si “Pronto”, në Gjykatën e Prishtinës sot është marrë në pyetje i akuzuari Fatmir Shurdhaj.

Rasti 'Pronto', Besim Beqaj: I tërë ky proces është mbi bazën e thashethemeve dhe demagogjisë

Ish-ministri i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj, ka dhënë sot mbrojtjen në gjykimin e tij në rastin e njohur si “Pronto”.

Gjykimi i Adem Grabovcit: Në përgjime flet më së shumti, në gjykatë mbyll gojën

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në gjykimin që po vazhdon për rastin e përgjimeve ‘Pronto’.

Shkeljet 'Inovative' nga Ministria e Inovacionit

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është themeluar në vitin 2017 me qëllim që tu ndihmojë  bizneseve të reja, të investojë në inovacion dhe ndërmarrësi.

Ministria e Inovacionit: Besim Beqaj s’ka pasur ndikim në ndarjen e granteve

KALLXO.com ka raportuar gjatë ditës së djeshme se zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë ka financuar disa OJQ të ...

Parregullsi në blerjen e laptopit për Besim Beqajn

Ish-ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, ka blerë laptop në vlerë 1,064 euro me paratë e avancit për udhëtim zyrtar gjatë qëndrimit të tij në ...

Avancet e hapura të Ministrisë së Inovacionit

Në Ministrinë e Inovacionit avancat për udhëtimet jashtë vendit kanë mbetur të hapura deri në 10 muaj, në kundërshtim me procedurën për avancet.