Postet nga: Besim Beqaj

Detaje se si rrodhi që nga fillimi gjykimi në rastin 'Pronto'

 

Vendimi i gjykatës në rastin 'Pronto', flet avokati i Besim Beqajt

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza të gjithë të akuzuarit në rastin e njohur si ‘Pronto’.

Gjykata vendos për të akuzuarit e rastit 'Pronto'

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza të gjithë të akuzuarit në rastin e njohur si ‘Pronto’.

Gjyqi sot vendos për Adem Grabovcin dhe të akuzuarit tjerë në rastin 'Pronto'

Gjykata e Prishtinës vitin 2020 e nis me aktgjykim në një prej rasteve më të përfolura.

Nesër shpallet aktgjykimi për të akuzuarit e rastit ‘Pronto’

Gjykata e Prishtinës vitin 2020 e nis me aktgjykim në një prej rasteve më të përfolura.

Pamje:Përplasja në mes Prokurores Speciale dhe Avokati të Besim Beqajt

Besim Beqaj, i akuzuar në rastin e njohur si “Pronto’ e ka dhënë fjalën përfundimtare në gjykimin ndaj tij, Adem Grabovcit dhe të tjerëve.

Rasti 'Pronto', Adem Grabovci: Neve na është dhënë dënimi publik

Adem Grabovci, ish deputet i PDK-së, i akuzuar në rastin e njohur si ‘Pronto’, ka dhënë fjalën e tij përfundimtare.

Prokurorja speciale kërkon dënimin e Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin 'Pronto'

Procesi gjyqësor ndaj Adem Grabovcit dhe 10 të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si ‘Pronto’ pritet të përfundojë sot.