Postet nga: Besim Beqaj

Rasti "Hidrocentralet", gjyqi ndaj ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2 drejt parashkrimit absolut

Kanë mbetur më pak se dy muaj para se të arrihet parashkrimi absolut i rastit të njohur si “Hidrocentralet”.

Arsyetimi i Gjykatës  lidhur me aktgjykimin lirues ndaj ministrave të Qeverisë “Thaçi 2” për privatizimin e hidrocentraleve

Gjykata e Prishtinës ka marrë aktgjykim lirues ndaj ish-ministrave të Qeverisë “Thaçi 2”: Mimoza Kusari-Lila, Nenad Rashiq, Besim Beqaj, Dardan Gashi, si dhe Fllanza Hoxha e Arben Xhuka, të ...

Lirohen nga aktakuza 4 ish-ministrat e qeverisë Thaçi 2, akuzoheshin për 'faljen e 4 hidrocentraleve’

Gjykata Themelore ka marrë vendim që t'i lirojë nga aktakuzat katër ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2, Mimoza Kusari Lila, Nenad Rashiq, Besim Beqaj, Dardan Gashi si dhe Fllanza Hoxha ...

Thuhet fjala përfundimtare nga të akuzuarit në rastin e 'Hidrocentraleve'

Procesi gjyqësor, të cilin janë të përfshirë figura të larta të politikës, ish-ministra në Qeverinë Thaçi 2, është duke shkuar drejt fundit.

Gjykimi për privatizimin e hidrocentraleve, japin mbrojtjen të akuzuarit

Në gjykimin për rastin e hidrocentraleve në Gjykatën e Prishtinës sot kanë dhënë mbrojtjen të akuzuarit.

Rasti ‘Hidrocentralet’, ish-ministri Besim Beqaj jep mbrojtjen

Në Gjykatën e Prishtinës kanë dhënë mbrojtjen e tyre të akuzuarit në rastin e njohur “Hidrocentralet”.

Gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi për privatizimin e hidrocentraleve, eksperti tregon për dëmin mbi 1-milionësh nga qiraja mujore

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2: Besim Beqaj, Mimoza Kusari- Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, si dhe i Arben Gjukës ...

Rasti 'Hidrocentralet', zyrtari i KEK-ut tregon për rolin e tij në procesin e shthurjes së KEK-ut para privatizimit të KEDS-it

Gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë ‘Thaçi 2” ka vazhduar në Gjykatën e Prishtinës.