Postet nga: Besarta Doli

Rrëfimet e dëshmitarëve dhe ekspertëve për vrasjen në Marmull të Gjakovës

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u dë...

Gjakovë - Nesër do prezentohet ekspertiza e re financiare në gjykimin e Pal Lekaj e tre të tjerëve

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, pas tre muajsh nga mbajtja e seancës së fundit, do ...

Arsyetimet e Apelit dhe Supremes për rastin e ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë

 

Gjakovë, burgim me kusht për lëndim trupor e kanosje ndaj familjarëve

 

Gjakovë - Kryefamiljari pranon se kishte kanosur familjarët e tij

 

Gjakovë, nuk vjen në gjykatë i akuzuari se kishte rrahur gruan e tij me grushte

A.M, i akuzuar se kishte rrahur bashkëshorten e tij, F.T nuk erdhi në sallën e gjykimit për tu përballur me akuzën për ...

Mbi 5 vite burgim për 63 kg marihuanë

Habib Shehu, i akuzuar për shitblerje të mbi 63 kilogramëve marihuanë, u dënua me burgim prej 5 viteve e 6 muaj.

Vrasja në Marmull, dëshmitari rrëfen momentin e dorëzimit në polici të të akuzuarit Alfred Gjugja

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u dë...