Postet nga: Bernard Perlazri

Bernard Përlazri porosit gjykatësit, përmend vrasjen e vitit 2015

Në seancën gjyqësore të Gjykatës së Apelit gjatë shqyrtimit të ankesave në lidhje me vendimin e Gjykatës Themelore të Prizrenit për një rast të detyrimit ...

4 vjet Burg të Akuzuarit për Fajde

Gjykata Themelore e Prizrenit e ka dënuar me dënim unik prej 4 vjetëve burg dhe gjobë në shumë 1.500 euro të akuzuarin, Bernard Përlazri nën dyshimet se ...

4 Armë u Përdorën në Përleshjen që i Mori Jetën Hekuran Morinës

Në gjykimin e Bernard Përlazrit, të akuzuarit për vrasjen e Hekuran Morinës, ishin ftuar të dëgjohen pesë ekspertë.

I Akuzuari për Vrasje Rrëfehet te Vendi i Ngjarjes

I akuzuari për vrasjen e Hekuran Morinës, Bernard Përlazri, ka dalë i shoqëruar nga Policia në vendin ku kishte ndodhur përleshja e armatosur më 23 shkurt 2015.

Bëhet Rikonstruimi i Vendit të Ngjarjes ku u Vra Hekuran Morina

Për shkak të rikonstruimit të vendit të ngjarjes lidhur me vrasjen e Hekuran Morinës, Policia e ka bllokuar rrugën në lagjen Bazhderhane të Prizrenit.

Urdhër-Arrest për Dëshmitarin në Gjykimin për Vrasje

Urdhër-Arrest për Dëshmitarin në Gjykimin për Vrasje

Dëshmitari i parë, Enver Ibrahimi, me profesion mjek, tha para trupit gjykues se për rastin e vrasjes kishte dëgjuar në televizion teksa ishte në ordinancën e ...

Bernard Përlazri nuk Sillet në Gjykatë

Seanca gjyqësore kundër të akuzuarit Bernard Përlazri nuk u zhvillua për shkak të dështimit të njësitit të transportit për sjelljen e të akuzuarit ...

EKSKLUZIVE: Flet Dëshmitari i Plagosur i Gjyqit për Fajde

EKSKLUZIVE: Flet Dëshmitari i Plagosur i Gjyqit për Fajde

Ibrahim Kazazi sot do të duhej të dëshmonte në gjykimin e 10 të akuzuarve për fajde. Por, ai nuk mundi të shkonte në Gjykatën e Prizrenit pasi që ...