Postet nga: Berat Nika

Kërkesa për përjashtimin e trupit gjykues ndërpret seancën në rastin “Subvencionet 2”

Kërkesa e mbrojtësit të të pandehurit Luan Statovci, avokatit Naim Rudari për përjashtimin e trupit gjykues në rastin “Subvencionet 2” të përbërë nga: Violeta Namani ...

Rrëfimi i dëshmitarit bashkëpunues në Gjykatë – Si ia kërkuan dhe si i dha 3 mijë euro për subvencionet në bujqësi?

Gjykimi për rastin e njohur si “Subvencionet 1” ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit bashkëpunues, Agron Krasniqi, i cili në gjykatore ka rrëfyer se si kishte ...

Njëri i akuzuar jashtë shtetit, dështon seanca në rastin 'Subvencionet 1'

Në mungesë të të akuzuarit Lulzim Hajdaraj, ka dështuar të mbahet gjykimi për rasitn e njohur si “Subvencionet 1”. Në këtë rast të akuzuar janë edhe Luan Statovci, ...

Skema kriminale me subvencionet e bujqësisë e përshkruar në aktakuzën e Prokurorisë Speciale

Ish- drejtori i pagesave direkte në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, Luan Statovci, dhe 20 persona të tjerë, në mesin e të cilëve zyrtarë dhe qytetarë, kanë pë...

Zyrtari i bujqësisë në Pejë, Alban Bushati dyshohet se mori 48 mijë euro ryshfet

Alban Bushati është i arrestuari i radhës në rastin e njohur tashmë për opinionin si “Subvencionet 2021”.

Dosja e Prokurorisë: Planet e të dyshuarve që më 2021 të marrin nga 25 mijë euro për një aplikues

Thurje e planeve për të përfituar para në emër të subvencioneve dyshohet të jenë bërë  në zyrën e përgjuar të Drejtorit të Pagesave Direkte, ...

Dosja e Prokurorisë : Si u kërkuan 30 mijë euro për subvencionim?

Për 11 zyrtarë të arrestuar nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti dhe  dhënie ryshfeti, Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar masë...

Dosja e Prokurorisë - Veprimet inkriminuese të 11 të arrestuarve për ryshfet në subvencione

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar masën e paraburgimit për 11 personat e arrestuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti, dhënie ryshfeti.