Postet nga: ben emmerson

Avokati i Kadri Veselit: Nuk ka prova për mbajtje në paraburgim

Avokati Ben Emmerson e ka konsideruar si të pabazuar mbajtjen në paraburgim të Kadri Veselit.

Avokati i Kadri Veselit: Prokuroria në Hagë në kontakt me njerëz të Shërbimit Sekret Serbe kundër ish-krerëve të UÇK-së

Avokati i Kadri Veselit ka zbuluar se një person dhe jo vetëm i Shërbimit Sekret Serb ka bashkëpunuar me Zyrën e Prokurorit të Specializuar, duke ofruar ...

Gjykata Speciale urdhëron Zyrën e Prokurorit të hartojë listën prej 40 dëshmitarëve që do të dëshmojnë në çështjen Thaçi dhe të tjerët

Gjykatësi i procedurës paraprake, Nicolas Guillou, ka urdhëruar Zyrën e Prokurorit të Specializuar që të bëjë listën me emrat e 40 dëshmitarëve të ...

Avokati i Kadri Veselit: Bëra një gabim kur thashë se Nazim Bllaca ka vdekur

Avokati Kadri Veselit, Ben Emmerson në fund të seancës së sotme në Tribunal të Hagës ka pranuar se ka bërë një gabim gjatë deklarimit të tij, kur ...

Mbrojtja: Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk po i respekton afatet për nxjerrjen e materialeve

Avokatët e ish-eprorëve të UÇK-së, të cilët janë të paraburgosur në Hagë, janë ankuar në Gjykatën Speciale se Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) nuk ...

Jack Smith: Arsyeja e mos dorëzimit të dosjes paraprake është rreziku i frikësimit të dëshmitarëve

Jack Smith, prokurori i Specializuar amerikan, ka deklaruar sot në seancën statusore që po mbahet kundër ish krerëve të UÇK-së, se arsyeja se pse nuk po ...

Arsyetimi i Gjykatës Speciale për refuzimin e kërkesës për lirimin nga paraburgimi të Kadri Veselit

Mbrojtësi i Kadri Veselit, avokati Ben Emmerson, ka bërë kërkesë për lirimin e përkohshëm të klientit të tij nga paraburgimi.