Postet nga: Bellanicë

Fatmir Limaj Nesër në Gjykatë për Rastin e Bellanicës

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë nesër pritet të zhvillohet seanca fillestare e gjykimit të Fatmir Limajt për krime lufte.

Hetime të Reja për Krime Lufte në Rastin Limaj

Hetimet janë iniciuar  pas raportimeve të Emisionit “Drejtësia në Kosovë” ku ishin zbardhur dyshime të reja për përfshirjen e personave të tjerë në këtë ngjarje.

Limaj: U Hetova 4 Herë për Vrasjen e Ramiz Hoxhës

Limaj: U Hetova 4 Herë për Vrasjen e Ramiz Hoxhës

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte transmetoi pjesën e dytë të emisionit për krimet e luftës në Bellanicë të Malishevës. Emisioni solli fakte të reja pë...

Fatmir Limaj Rrëfen Rolin e Shtabit të UÇK-së dhe Komunikatat e Shtabit

Fatmir Limaj Rrëfen Rolin e Shtabit të UÇK-së dhe Komunikatat e Shtabit

Ish komandanti i Brigadës 121 të Zonës Operative të Pshtrikut të UÇK-së, Fatmir Limaj, gjatë intervistës për emisionin “Drejtësia në Kosovë” ka folur për ...

Jakup Kastrati Rrëfen Burgosjen nga UÇK-ja

Jakup Kastrati Rrëfen Burgosjen nga UÇK-ja

Në emisionin "Drejtësia në Kosovë" për vrasjen e Ramiz Hoxhës nga Bellanica e Malishevës në tetor të vitit 1998, versionin e tij e ka thënë edhe ...

Takimet e Bellanicasve me Policinë Serbe

Takimet e Bellanicasve me Policinë Serbe

Në edicionin e fundit emisioni “Drejtësia në Kosovë” që ka folur për krimin në Bellanicë të Malishevës të tetorit 1998, ka rrëfyer edhe një anë tjetër ...

Prova të Reja për Vrasjen e Bellanicës në Vitin 1998

Prova të Reja për Vrasjen e Bellanicës në Vitin 1998

Në edicionin e së premtes, emisioni “Drejtësia në Kosovë” ka zbuluar të dhëna për nofkën e njërit prej pjesëmarrësve të mundshëm në ...

‘Drejtësia në Kosovë’: Prova të Reja për Vrasjen e Ramiz Hoxhës

‘Drejtësia në Kosovë’: Prova të Reja për Vrasjen e Ramiz Hoxhës

Emisioni sjell fakte të reja për personat që morën peng Ramiz Hoxhën, detaje të cilat nuk janë përfshirë në aktakuzën e Prokurorisë Speciale të Kosovë...