Postet nga: bekim raja

Vrasja që dyshohet se u krye me pagesë, anulohet seanca ndaj 4 të akuzuarve

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, pritej që sot të uleshin në bankën e të akuzuarve lidhur me akuzën për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Gjykimi për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë, kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë

Me kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë ka vazhduar gjykimi i katër të akuzuarve për rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit.

Mungon prokurorja, dështon seanca për vrasjen me pagesë në Deçan

 

Ndryshohet aktakuza për vrasjen me pagesë në Deçan

Në Gjykatën e Pejës sot ka filluar rigjykimi për rastin e vrasjes me pagesë kundër pjesëtarëve të grupit të përbërë prej katë...

Supremja kthen në rigjykim rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit

Gjykata Supreme e ka kthyer në rigjykim në shkallë të parë rastin e vrasjes me pagesë kundër pjesëtarëve të grupit të përbërë prej katër ...

49 vite burg për vrasjen me pagesë në Pejë

 

Vrasja me pagesë, prokurorja ankohet ndaj vendimit për 49 vjet burgim

Në muajin nëntor, Gjykata e Pejës, i kishte shpallur fajtorë pjesëtarët e grupit të përbërë prej katër personave, nën akuzën pë...

Detaje të reja nga Prokuroria e Gjakovës për vrasjen e Mark Kqirajt