Postet nga: bekim jashari

23 vjet nga rënia e dëshmorëve dhe martirëve në lagjet e Skenderajt

Sot janë mbushur 23 vjet nga rënia e dëshmorëve dhe martirëve në lagje e Skenderajt.

Lista e Bekim Jasharit fajëson qeverisjen e re për mos rihapjen e QMF-së në Likoc

Lista e Pavarur e Bekim Jasharit ka reaguar në lidhje me mbylljen e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Likoc të Skenderajt.

'Lëmshi' që krijoi përjashtimi dhe rikthimi i shefit të tenderëve në Komunën e Skenderajt

Rikthimi i një zyrtari që humbi statusin e shërbyesit civil në kohën e qeverisjes së Bekim Jasharit, është një ndër vendimet e para që Fadil Nura mori ...

Asamblistët e Bekim Jasharit ushtrojnë kallëzim penal ndaj kryetarit të Skenderajt

Lista e Pavarur Bekim Jashari, përmes asamblistëve të saj, ka ushtruar kallëzim penal kundër kryetarit të Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, për keqpërdorim ...

Bekimi Jashari i shkon në kazermë komandantit Bashkim Jashari

Ish-kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkuar në vizitë, në Kazermën “Adem Jashari” tek kushëriri i tij, komandanti i FSK-së, Bashkim Jashari.

Përplasjet mes qeveritarëve të Skenderajt për pronat komunale: Ja sa paguhet qira për metër katror

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, dhe ish-kryetari Bekim Jashari janë përplasur në distancë sa i përket dhënies së pronave komunale në shfrytëzim.

Dita e Jasharajve të Prekazit - njëri u bë komandant e tjetri dorëzoi detyrën

Data e fundit e këtij muaji - 30 nëntor, ishte ditë që do të mbahet mend gjatë për dy anëtarë të familjes Jashari.

Jashari për emërimin e Bashkim Jasharit komandant: Sikur të ishte gjallë Adem Jashari të të shihte

Anëtari i Familjes Jashari, gjeneralmajor Bashkim Jashari është emëruar sot komandant i ri i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).