Postet nga: bekim çollaku

Presidenca del kundër dialogut të udhëhequr nga BE

Shefi i kabinetit dhe bashkëpunëtori më i afërt i presidentit Hashim Thaçi, Bekim Çollaku ka dalë kundër dialogut Kosovë-Serbi të udhëhequr nga Bashkimi ...

Këshilltari i Thaçit nuk e sheh si rastësi aktakuzën ndaj Presidentit në ditën e lindjes së tij

Këshilltari i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, Bekim Çollaku është deklaruar lidhur me aktakuzën  e Prokurorisë së Specializuar ndaj presidentit, për krime kundër nejrë...

Këshilltari i Thaçit: Historinë e Kosovës s’e ndryshon lapsi i një gjykate

Shefi i kabinetit të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe këshilltari i tij kryesor, Bekim Çollaku, tha se historia e Kosovës nuk mund të ndryshohet nga “...

Këshilltari i Thaçit: Në Shtëpinë e Bardhë, për ekonomi dhe çështje tjera që mund të ngriten

Zgjidhja e problemeve ekonomike, heqja e barrierave tregtare, lëvizja e lirë e njerëzve dhe e mallrave, si dhe investimet në infrastrukturën rajonale, do të jenë temat kryesore ...

Këshilltari i Thaçit kundër emërimit të Lajçakut

Këshilltari i presidentit të Kosovës, Bekim Çollaku, është shprehur kundër emërimit të Miroslav Lajçakut si i dërguar special i Bashkimit Europian për bisedimet ...

Bekim Çollaku me villë në Brezovicë

Bekim Çollaku, shefi i stafit të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se vlera e shtëpizës së tij në Brezovicë është 50 mijë e 500 euro.

Shefi i stafit të Thaçit: Mogherini nuk e favorizon Serbinë

Deklarimet e përfaqësueses së Lartë të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini kundër taksës 100% për produktet e Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës hapën dyshime se ...

Çollaku: Ekipi negociator e bën më të fortë Kosovën në dialog

Shefi i stafit të presidentit Hashim Thaçi, Bekim Çollaku tha se krijimi i ekipit negociator nga ana e Kuvendit të Kosovës për dialogun me Serbinë e forcon ...