Postet nga: bedri istrefi

Më shumë se dy vjet nga dorëzimi i kallëzimit penal, Prokuroria pa rezultate për kontratën Paykos - Telekom

Prokuroria e Prishtinës ende nuk i ka finalizuar hetimet e nisura për rastin e kontratës së lidhur në mes të Telekomit të Kosovës dhe kompanisë “Paykos” ...

Istrefi: Vendimi i Arbitrazhit skandaloz, përgjegjësitë t’i mbajë Qeveria aktuale

Rreth 13 milionë euro Telekomi i Kosovës pritet t’ia paguajë kompanisë “Z-Mobile” pasi humbi edhe një rast tjetër në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit.

Humbjet në Arbitrazh të Telekomit të Kosovës

Sonte në #KallxoPernime transmetohet emisioni për humbjet në Arbitrazh të Telekomit të Kosovës ndaj "Dardaphone" të Blerim Devollit.

Reagon Bedri Istrefi pas vendimit të Inspektoratit: Jam i lumtur që do të kthehem në punë

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, ka reaguar pas vendimit të Inspektoratit të Punës që e ka obliguar bordin e përkohshëm të kësaj ndë...

Inspektorati i anulon shkarkimet e bordit të qeverisë Kurti në Telekom

Inspektorati i Punës ka nxjerrë vendimin i cili obligon Telekomin e Kosovës ta anulojë shkarkimin e ish-kryeshefit të Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi.

Ministrja Rozeta Hajdari: Anëtarët e rinj të Bordit në Telekom nuk kanë të kaluar kriminale

Të premten, Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës shkarkoi kryeshefin ekzekutiv të kësaj kompanie, Bedri Istrefi.

Nisin hetimet pas një incidenti të dyshuar në mbledhjen e bordit të Telekomit

Prokuroria e Prishtinës ka njoftuar se ka pranuar një informatë nga Policia e Kosovës nëpërmjet një e-mail – shënim zyrtar nga Ministra Rozeta Hajdari.

Shkarkohet kryeshefi i Telekomit, Bedri Istrefi

Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës e ka shkarkuar kryeshefin ekzekutiv të kësaj kompanie, Bedri Istrefi, dy zëvendës kryeshefave ekzekutivë dhe zyrtarin kryesor ...