Postet nga: Bedri hamza

PDK kritikon rishikimin e buxhetit nga Qeveria: Nuk i adreson nevojat e qytetarëve

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bedri Hamza, ka kritikuar rishikimin e buxhetit të Kosovës që sot në Kuvend e ka paraqitur Qeveria.

Hamza, inkurajon ata që preken nga vendimet për shkarkim që t’i përdorin të drejtat ligjore

Bedrin Hamza, deputet i Partisë Demokratike të Kosovës tha se komisionet janë shëndrru në komisione hetimore dhe ky Kuvend sipas tij fatkeqësisht po shndërrohet në gjykatë.

Hamza: Gara me vetëm një kandidat për kryetar, mund të jetë demokratike

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bedri Hamza ka deklaruar se gara për kryetar të partisë mund të jetë demokratike edhe me vetëm ...

Hamza: Jemi pajtuar në heshtje për kandidimin e vetëm të Memli Krasniqit për kryetar të PDK

Bedri Hamza nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në një konferencë për media ka folur rreth konventës se nesërme zgjedhore për zgjedhjen e kryetarit të ...

Bashkëpunimi vështirë i arritshëm mes shumicës parlamentare dhe opozitës

Partitë opozitare parlamentare në Kosovë nuk po arrijnë që të kenë një koordinim me shumicën parlamentare - Lëvizjen Vetëvendosje (LVV), për të çuar përpara nismat ...

Hamza: Qeveria të propozojë masa ligjore për faljen e gjobave ndaj bizneseve

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza ka thënë se ata edhe më herët kishin kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të propozojë masa ...

Hamza: Kemi deponuar iniciativë ligjore për ligjin për TVSh

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike te Kosovës Berdi Hamza tha se në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit, është vendos për ...

Bedri Hamza: Vendimi që KOSTT të obligohet për pagesë të energjisë në veri nuk është i ligjshëm

Nënkryetari i Kuvendit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza, në një konferencë për media ka folur lidhur me vendimin e Kuvendit të Kosovë...