Postet nga: Bedri hamza

Hamza i përgjigjet Kurtit kur tha se "të tjerët janë bërë bashkë kundër Vetëvendosjes"

Kryetari i zgjedhur i Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës nuk kishte një marrëveshje në balotazh as në Prishtinë e ...

Pse PDK e humbi garën në Shtime, Klinë e Dragash?

Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit PDK ka humbur garën në dy komuna ku qeveriste, e në balotazhin e 14 nëntorit edhe një komunë tjetër. Kështu, PDK humbi ...

Pse Bedri Hamza e fitoi Mitrovicën pa balotazh?

Kryetari i zgjedhur i Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza, ka thënë se ishin disa arsye pse ai ftoi pa balotazh në garën për të udhëhequr ...

Rrëfimi i Bedri Hamzës, kryetar i zgjedhur i Mitrovicës së Jugut - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me kryetarin e zgjedhur të Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza

Bedri Hamza jep dorëheqje nga pozita e nënkryetarit të Kuvendit dhe e deputetit

Fituesi i zgjedhjeve lokale në Mitrovicë të Jugut, Bedri Hamza, ka dhënë dorëheqje nga pozitat e tij në Kuvendin e Kosovës.

Bedri Hamza mori më së shumti votat me kusht nga kandidatët për Mitrovicën

Bedri Hamza nga Partia Demokratike e Kosovës fitoi pa balotazh në Komunën e Mitrovicës në zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Deputetët e rinj të PDK-së që pritet të zëvendësojnë Bedri Hamzën dhe Fadil Nurën në Kuvend

Rezultatet e zgjedhjeve lokale të 17 tetorit pritet të sjellin ndryshime në Grupin Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK).

PDK e para në Mitrovicë edhe për numrin e votave për Asamble

Pas tetë viteve në krye të Mitrovicës, Agim Bahtiri nuk do të jetë më kryetar i kësaj komune.