Postet nga: BE

Kosova nuk është prioritet për shumicën e serbëve

Një studim i ri tregon se ndërsa shumica e serbëve nuk duan të braktisin pretendimin e tyre ndaj Kosovës, ata nuk duan të bëjnë ndonjë sakrificë ...

BE-ja Duhet të Hapet ndaj Shteteve të Ballkanit Perëndimor

Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker, deklaroi se Bashkimi Europian duhet të hapet për pranimin e shteteve të reja anëtare nga Ballkani Perëndimor, me qëllim që ...

Turqia Pritet të Përballet me Raport Tejet Kritik nga BE-ja

Turqia do të pranojë të martën një nga raportet me qasjen më kritikuese prej kur ky vend ka treguar gatishmërinë për t’u anëtarësuar në ...

Kosova pa Marrëveshje Punësimi Sezonal me Vendet e BE-së

Autoritetet e Kosovës nuk kanë arritur të nënshkruajnë asnjë marrëveshje të re me ndonjë nga shtetet e Bashkimit Europian për punësim sezonal të qytetarëve ...

Bashkimi Europian: Pas Demarkacionit, Luftimi i Korrupsionit!

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Natalya Apostolova dhe Shefat e Misioneve të BE-së në Kosovë në një deklaratë ...

Jahjaga: Moment për të Reflektuar për Dëmin e Shkaktuar për Tri Vjet

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga e ka përshëndetur ratifikimin e Marrëveshjes së Demarkacionit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Malit të ...

Rama: Vota për Demarkacionin, e Vonuar por Kuptimplotë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama përmes një postimi në "Facebook" ka thënë se vota për Demarkacionin është e vonuar por kuptimplotë për Kosovën.

Ganimete Musliu: BE Duhet të Turpërohet për Izolimin e Qytetarëve

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, gjatë diskutimeve për Demarkacionin në Kuvendin e Kosovës tha që Bashkimi Europian duhet të turpërohet të turpërohet për izolimin e ...