Postet nga: Bau Market

Kuzhina Melody për dy ditë nē shtëpi!

BAU MARKET sjell inovacionin e kuzhinave në tregun tonë. Kuzhinat nga brendi Melody të dizajnuara dhe prodhuara ekskluzivisht për BAU MARKET.

Pranë Verës, pranë zbritjeve!

Kur jemi pranë ditëve të nxehta, zbritjet e maraklive i kemi edhe më pranë me ju përgatit për gjithçka që ju duhet gjatë kësaj sezone. ...

Krejt zgjidhjet e maraklive për sezonë!

BAU Market

Çka janë zbritjet për merakli?

Nëse përgjigjemi shpejtë edhe shkurt, zbritjet për marakli janë ditët më të këndshme për ta.

Janari me zbritje që s’kanë fund!

Ditët e maraklive po vijnë bashkë me shumë produkte që e lehtësojnë jetën e një maraklie. Zbritja e madhe fillon nga nesër me datë 27 Janar dhe ...

Fundvitin e përmbyllim me super OFERTA!

Çdo fundvit karakterizohet me dhuratat e ndërsjella në mes të atyre që kanë qenë besnik ndaj njëri-tjetrit.

Nuk ranë veç gjethet, po edhe çmimet!

Për javën e maraklive ju presin oferta me super zbritje në shumë produkte shtëpiake, pajisje kopshti, vegla pune e shumë çka tjetër.

BAU gati për vjeshtë!

Për javën e maraklive, Bau Market ju prezanton oferta pafund në produkte sezonale dhe jo vetëm. Ofertat tona përfshijnë produkte kopshti, ato shtëpiake, pajisje pune, ...