Postet nga: Bashkim Ramosaj

Ramosaj: Lëshohet ujësjellësi në Deçan, uji të përdoret vetëm për nevoja sanitare

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka njoftuar se nga sot do të jetë në funksion ujësjellësi në këtë komunë.

Pas helmimit të qindra qytetarëve, shpallet gjendje emergjente në Deçan

Komuna e Deçanit ka shpallur gjendje emergjente për shkak të situatës së helmimit të qytetarëve.

Dy herë brenda një muaji, Ramosaj thotë se rastet i kanë shtyrë të mendojnë se helmimi është i qëllimshëm

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se janë pritje të analizave shtesë për të kuptuar nëse uji është shkaktuari i helmimit të ...

Deçan, institucionet përkatëse angazhohen për zbardhjen e dyshimeve për helmim të ujit

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka takuar të gjitha institucionet përkatëse të cilat po e hetojnë shkaqet për helmimin e disa personave në ...

Dyshimet për helmim nga uji i pijes në Deçan, flet Bashkim Ramosaj

Dje gjatë ditës, mbi 150 persona nga komuna e Deçanit kanë kërkuar ndihmë në Qendrën e Mjekësisë Familjare pasi nuk janë ndjerë mirë.

Dyshimet për helmim në fshatrat e Deçanit, mblidhet Shtabi Emergjent

Pas dyshimeve se nga uji i Ujësjellsit “Hidridrini” në disa fshatra të Deçan janë helmuar disa banorë, kryetari i Komunës, Bashkim Ramosaj, ka mbajtuar takim me Shtabin ...

Komuna e Deçanit pritet të mbështes ketë vit fermerët në disa fusha

Drejtoria për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Deçanit në bashkëpunim më zyrën e kryetarit pritet që të mbështesin këtë ...

Administratori i Gjykatës në Deçan shihet në disa fotografi me kryetarin Bashkim Ramosaj dhe Ramush Haradinajn

KALLXO.com ka pranuar disa fotografi ku shihet kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, si dhe administratori i Gjykatës në Deçan, Armend Tolaj.