Postet nga: bardhyl mahmuti

Mahmuti: Prokuroria e Prizrenit largoi paragrafë që treguan se Astrit Dehari u vra

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, ka thënë se Prokuroria në Prizren te përkthimi i raportit zviceran për vdekjen e Astrit Deharit e ka larguar një ...

Mahmuti: Ekspertët zviceranë thonë se Dehari ka pasur puls pasi i është hequr shishja nga goja

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, në emisionin “Jeta në Kosovë” ka treguar se cilat janë gjetjet e analizës së tij, kur e ka bërë krahasimin e ...

Bardhyl Mahmuti tregon se çka e shtyu të merret me raportin e Astrit Deharit

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, pasi kishte dalë raporti i ekspertëve zviceranë për vdekjen e Astrit Deharit, kishte bërë krahasimin e raportit të përkthyer ...

'Jeta në Kosovë': Misteri i vdekjes së Astrit Deharit

Rrethanat e reja që lidhen me rastin e vdekjes së Astrit Deharit dhe hetimet e reja për këtë vdekje ishin temë e diskutimit në emisionin e sotëm “...

Prokuroria në Prizren “mbyllë gojën”, për pretendimet për falsifikime në raportin e Astrit Deharit

Gjatë ditës së djeshme, veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, ka bërë publike pretendimet e tij se ekspertiza zvicerane për rastin e vdekjes së Astrit Deharit ë...

Bardhyl Mahmuti: Raporti zviceran për Astrit Deharin u mbajt i fshehur për 4 muaj

Veprimtari shqiptar në Zvicër, Bardhyl Mahmuti, po pretendon se ekspertiza zvicerane për rastin e vdekjes së Astrit Deharit është falsifikuar kur është përkthyer në gjuhën shqipe.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!