Postet nga: Banka Ekonomike

Banka Ekonomike mbështet për të tretin vit me radhë, aktivitetin e lëshimit me litar të superheronjve

Për të tretin vit radhazi, jemi krenarë të mbështesim aktivitetin emocionues të lëshimit me litar të superheronjve në Spitalin e Pediatrisë. Kjo nismë, e organizuar nga Klubi ...

Banka Ekonomike hap ekspozitën e librit “Në tokën amë, Kosovë” dhe i dhuron donacion Muzeut Kombëtar të Kosovës

Banka Ekonomike përmes këtij libri “Në tokën amë, Kosovë”, ka sjellë më shumë se vetëm fotografi, më shumë se vetëm fjalë të thurura. Duke i ...

Superheronjtë lëshohen në objektin e Pediatrisë, argëtojnë fëmijët që po trajtohen në spital

Banka Ekonomike për të dytin vit me radhë mbështet aktivitetin e lëshimit me litar të superheronjve nga objekti i Klinikës Pediatrike.

Ish-zyrtari i Bankës Ekonomike ballafaqohet me deklaratën e dëshmitarit

Raif Rexhepi, ish-zyrtar i Bankës Ekonomike, në Gjykatën e Prishtinës, është paraqitur edhe njëherë si i akuzuar për keqpërdorim të detyrës.

Hakerët sulmojnë Bankën Ekonomike, nxjerrin të dhëna të klientëve

Banka Ekonomike kaqenë shënjestër e sulmit të disa hakerëve.

Ish-zyrtari i Bankës Ekonomike, Raif Rexhepi dënohet me burgim pasi mashtroi shtetasin italian

Ish-zyrtari i Bankës Ekonomike, Raif Rexhepi dënohet me kusht, ndërsa ish-drejtori i kësaj banke Valon Lluka, lirohet nga akuza për keqpërdorim të pozitës ...

Ish-drejtori i Bankës Ekonomike rrëfen bartjen e aksioneve te Afrim dhe Selim Pacolli

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Bankës Ekonomike, Valon Llukës dhe Raif Rexhepit, të cilët sipas pretendimeve të Prokurorisë kanë kryer veprën penale - shpërdorim ...

Dy Vjet Burg Keqpërdoruesve të Detyrës

Selami Shalën e Enver Vokshin i shpalli fajtorë trupi gjykues i kryesuar nga gjyqtarja Emine Salihu.