Postet nga: Bali Muharremaj

Haskuka e Muharremaj bashkojnë forcat kundër mbeturinave

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka gjatë ditës së sotme kanë kryer një aksion të përbashkë...

Kryetari i Suharekës e dorëzoi në Kuvend peticionin për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka dorëzuar sot në Kuvendin e Kosovës, peticionin për i cili kërkon shfuqizimin e Ligjit për ...

Vrasja në kazino, Suhareka fillon peticionin për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka njoftuar se do fillon me Peticionin për shfuqizimin e Ligjit për Lojërat e Fatit.

Bizneset në Suharekë obligohen të pastrojnë hapësirat para objekteve

 

Bizneset në Suharekë obligohen t’i pastrojnë hapësirat para objekteve

Kreu i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se të gjitha bizneset në këtë komunë janë të obliguara ta pastrojnë hapësirën para lokaleve dhe ...

Gratë që lindin në QKMF të Suharekës do të subvencionohen me 250 euro

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar që sot asamblistët e kësaj komune e votuan vendimin që gratë/nënat që lindin fëmijë ...

Komuna e Suharekës ndalon mjetet piroteknike

 

Kryetari i Suharekës paralajmëron bllokim të rrugëve në shenjë proteste kundër KEDS-it

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka njoftuar se kjo komunë po përballet ndërprerje të rrymës në me orar të tejzgjatur.