Postet nga: Bali Muharremaj

Komunat nisin procedurat për të stolisur sheshet në kohë pandemie

Situata me pandeminë COVID-19 në Kosovë po vazhdon të keqësohet çdo ditë e më shumë. Ekspertët shëndetësorë por edhe institucionet shtetërore kanë ndërmarrë masadhe ...

Pas raportimit në ‘Jeta në Komunë’ Bali Muharremaj e rregullon gjendjen në QKMF

Në debatin për komunën e Suharekës në ‘Jeta në Komunë’ që u transmetua të martën me datë 20.10.2020 , ishte i ftuar kryetari i komunës së Suharekë...

Bali Muharremaj përballë problemeve e vonesave në projektet e Suharekës

Shkolla me kabinete, infrastrukturë të rregulluar në zonën industriale e buxhet pa suficit [tepricë]ishin disa premtime me të cilat erdhi në pushtet Bali Muharremaj  në krye të Suharekë...

Kryetari Muharremaj tregon pse nuk po rregullohet Qendra Zejtare ne Suharekë

Në debatin "Jeta në Komunë' me kryetarin e Suharekës Bali Muharremaj, u shtrua edhe çështja e Qendrës Zejtare tek Stacioni i Autobusëve. Pamjet nga kjo qendë...

Muharremaj tregon se kur rregullohen urat

Qytetarët janë ankuar edhe për rrugën dhe urën në fshatin Gelancë të Suharekës. Kalimi mbi këtë urë paraqet rrezik për banorët e ...

Muharremaj tregon për vonesat në ndërtimin e shtëpisë së kulturës 'Ukë Bytyqi' në Suharekë

Bali Muharremaj, kryetar i Komunës së Suharekës është i ftuar në debatin e sontëm 'Jeta në Komunë', përballë gazetares Jeta Xharra.

Rrakaqi - Muharremajt: A me majt letrën n‘xhep hala a jo?

Asamblisti nga radhët e PDK-së, Jeton Rrakaqi, ia kujtoi kryetarit të Suharekës, Bali Muharremaj, premtimet lidhur me punësimet që do të bëhen në Suharekë në mandatin ...

Shpjegimet për tenderët e Blerim Kuçit në Suharekë

Bali Muharremaj, kryetar i Komunës së Suharekës është i ftuar në debatin e sontëm 'Jeta në Komunë', përballë gazetares Jeta Xharra.