Postet nga: bajram velija

Vrasja e gruas me 14 plumba, Apeli ndryshon burgimin e përjetshëm në 25 vite ndaj Bajram Velijës

Gjykata e Apelit e ka ndryshuar dënimin me burgim të përjetshëm ndaj të akuzuarit Bajram Velija duke e zbutur në 25 vite burgim.

Burgim të përjetshëm për burrin që vrau gruan, faktet në të cilat u bazua Gjykata e Prizrenit

Vrasja makabre e gruas me 14 plumba, ngjarje kjo që tronditi qytetin e Prizrenit në vitin 2019, bëri që gjykatësja Raima Elezi të shqiptojë dënimin e dytë me burgim ...

VIDEO - Momenti kur Bajram Velija dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij

 

Kërkohet dënim me burgim të përjetshëm për të dyshuarin për vrasje të gruas

Prokuroria dhe avokati i palës së dëmtuar, kanë kërkuar burgim të përjetshëm për qytetarin Bajram Velija, i akuzuar për vrasje të bashkëshortes ...

Bajram Velija pranon se e vrau gruan

Në gusht të vitit 2019, në Prizren, lagjen Ortakoll në rrugën “Hysni Morina”, rreth orës 23:00, një grua kishte mbetur e vrarë nga 14 plumba të armës së zjarrit, që ...

Prokuroria propozon shikim të thirrjeve telefonike të të akuzuarit, i cili vrau gruan me 14 plumba

Mbrëmjen e 6 gushtit të vitit 2019, ndodhi ngjarja makabre në të cilën burri qëlloi me 14 plumba gruan e tij. E nga këto goditje, viktima ishte rrëzuar ...

I akuzuari për vrasjen e gruas me 15 plumba, njëherë e pranon fajësinë pastaj i bie pishman