Postet nga: Bajram Kryeziu

Gjakovë - Dështon seanca gjyqësore për lëndimin e rëndë në punë

Në mungesë të akuzuarit Kadrush Rexhepi, dështoi të mbahej seanca gjyqësore për lëndimin e Mentor Ramadanit në vendin e tij të punës.

Gjakovari e pranon se ia dogji sanën vëllait të tij

Engjëll Gjoni, i akuzuar se ka djegur sanën e vëllait të tij, Lush Gjoni, para gjykatës së Gjakovës e ka pranuar fajin.

Të akuzuarit për mashtrim me viza i refuzohet pranimi i fajësisë

Në gjykimin e Naim Selimajt dhe Vegim Hoxhës, të akuzuar për mashtrim me viza, Gjykata e refuzoi pranimin e fajësisë nga i pandehuri Naim Selimaj, për ...

Gjakovari nuk e pranon se ka poseduar armë pa leje

Vegim Radoniqi, i akuzuar për veprën penale të mbajtjes në pronësi, kontroll dhe posedim të paautorizuar të armës, nuk e ka pranuar fajësinë në seancë...

Gjakovë, Gjyliqi e pranon se sulmoi ngacmuesin e gruas

Naser Gjyliqi, i akuzuar për dy vepra penale, atë të sulmit dhe të detyrimit në tentativë, e ka pranuar para gjykatës se e ka sulmuar me shuplaka ngacmuesin ...

Gjakovë- Të akuzuarit për vjedhje nuk e pranuan fajësinë para Gjykatës

Katër të akuzuarit: Hil Memaj, Getoarbër Mulliqi, Nderim Curri dhe Sinan Kameri, nuk e pranuan fajësinë vjedhje të rëndë në bashkëkryerje.

Shtyhet seanca ndaj të akuzuarit për mashtrim