Postet nga: Azem Syla

Specialja reagon për lirimin e Azem Sylës: Nuk kemi obligim të mbajmë evidencë për arrestet

Prokuroria Speciale ka reaguar përmes një komunikate në lidhje me shkrimin e KALLX.com “Lirimi i Azem Sylës, Prokuroria Speciale neglizhoi paraqitjen e kërkesë për arrestin” , ...

Prokuroria Speciale e painformuar për lirimin e Azem Sylës

Gjykata Themelore në Prishtinë e liroi sot Azem Sylën, ish deputetin e PDK-së, nga arresti shtëpiak me arsyetimin se prokurori i rastit nuk ka kërkuar zgjatje të ...

Lirohet Azem Syla nga arresti shtëpiak

Gjykata Themelore në Prishtinë ia ka ndërprerë Azem Sylës arrestin shtëpiak dukee lënë të mbrohet në liri në akuzat për të cilat ngarkohet.

Shtyhet seanca në rastin 'Toka' ku i akuzuar është Azem Syla

Seanca gjyqësore në rastin e njohur si “Toka” ku i akuzuar është ish-deputeti i PDK-së Azem Syla dhe të tjerët është shtyrë, kjo pasi sipas kryetarit të trupit ...

Azem Syla sot para Gjykatës

Ish-deputeti i PDK-së Azem Syla dhe të akuzuarit e tjerë në rastin e njohur si “Toka”, pritet të dalin sot para trupit gjykues.

Nesër rifillon procesi ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve në rastin 'Toka'

Më shumë se katër muaj qëkur EULEX-i njoftoi se do ta transferoj lëndën tek gjyqtarët vendorë,  ish-deputeti i PDK-së Azem Syla dhe të akuzuarit e ...

Caktohet data e vazhdimit të gjykimit ndaj Azem Sylës

Gjykimi ndaj ish- komandantit të UÇK- së dhe ish deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe të akuzuarve tjerë në lidhje me tjetërsimin e pronave në rastin e njohur ...

Ekskluzive: Azem Syla Kthehet në Arrest Shtëpiak

Ish- komandantit të UÇK- së, Azem Syla i është caktuaë masa e arrrestit shtëpiak, disa javë pasi u lirua nga paraburgimi.