Postet nga: avokati i popullit

E Rëndë Gjendja e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara

Hilmi Jashari, sipas një komunikate të lëshuar nga Institucioni i Avokatit të Popullit, teksa vizitoi Organizatën Joqeveritare “Pema” tha se fëmijëve me aftësi të kufizuara ...

Iphone 830 Euro për Zyrën e Avokatit të Popullit

Në korrik Institucioni i Avokatit të Popullit në dy njoftime për nënshkrim kontratash ka bërë me dije shpenzimin e 4 mijë e 106 eurove për 21 telefona mobilë që ...

Fëmijët Nuk Dinë Ku të Drejtohen në Rast Dhune

Sipas rezultateve të nxjerra nga hulumtimi “Zëri Ynë” del se 50.3% e fëmijëve nuk dinë se ku të drejtohen në rast se të drejtat e tyre shkelen ose ...

Avokati i Popullit: Po Cenohet Dinjiteti i Familjes Dehari

Pas publikimit të pamjeve nga kamerat e sigurisë së burgut në Prizren në momentet para dhe pas vdekjes së Astrit Deharit, ka reaguar Institucioni i Avokatit të Popullit.

Gjatë Autopsisë edhe Mjekë të Caktuar nga Familja Dehari

Institucioni i Avokatit të Popullit njofton se nga Prokuroria Themelore e Prizrenit ka marrë konfirmimin se do të lejohet prania e mjekëve të caktuar nga familja Dehari gjatë autopsisë ...

Avokati i Popullit i Shqetësuar për Sigurinë e Banorëve të Hades

Avokati i Popullit i Shqetësuar për Sigurinë e Banorëve të Hades

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari së bashku me autoritetet komunale të Obiliqit kanë dalë në terren në fshatin Hade për të parë nga afër gjendjen e banorëve ...

Të Moshuarit, të Lënë Anash

Problemet me të cilat ballafaqohen të moshuarit e Kosovës, sidomos sa i përket trashëgimisë, mungesa e shtëpive të pleqve si dhe çështje të ndryshme ligjore që ...

Merr ‘Vizë’ Avokati i Popullit

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe Avokati i Popullit Hilmi Jashari nënshkruan sot memorandum bashkëpunimi për të adresuar një prej kushteve për procesin e ...