Postet nga: Avokati i Popubllit

Zëvendës-avokati i popullit kritikon procesin e emërtimit të rrugëve në veri – thotë se duhet të jenë edhe me alfabetin cirilikë

Zëvendësavokati i Popullit, Srdjan Sentiq ka thënë se shkrimi i gjuhës serbe është shqiptarizuar.

Avokati i Popullit shpjegon ankesën që çoi në pezullimin nga Kushtetuesja të Ligjit për zyrtarët publikë

Avokati i Popullit ka shpjeguar arsyet e ankesës në Gjykatën Kushtetuese të Kosovës për Ligjin për zyrtarët publikë.

Avokati i Popullit kërkon përfaqësim të barabartë gjinor në zgjedhjet e 6 tetorit

Institucioni i Avokatit të Popullit përmes një komunikate për media ka kërkuar përfaqësim të barabartë gjinor në listat për deputet nga partitë politike.

Avokati i Popullit kërkon përmirësim të kushteve të akomodimit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

Avokati i Popullit ka publikuar raportin me rekomandime për Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Demalijaj refuzon raportimin e Avokatit të Popullit, shkak mosreagimi për publikimin e listave të veteranëve

Në pikën e rendit të ditës në të cilën parashihej të diskutohej raporti i Avokatit të Popullit, Shkumbin Demalijaj e lëshoi mbledhjen e Komisionit për ...

Avokati i Popullit: Publikimi i të dhënave personale në listat e veteranëve është shkelje e privatësisë

Komisioni parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione gjatë ditës së sotme shqyrtoi Raportin me tri rekomandime për mbikë...