Postet nga: avni llumnica

Ramabaja: Unë e Azem Vllasi jemi viktima

Sadri Ramabaja, ish-asamblist i Lëvizjes Vetëvendosje, i akuzuar në rastin e njohur si ‘Syri i Popullit’ ka dhënë mbrojtjen e tij sot në gjykatë.

Ramabaja dëshmon te ‘Syri i Popullit’: Kjo është hakmarrje politike

Sadri Ramabaja ka dhënë mbrojtjen e tij në rastin e njohur si ‘Syri i Popullit’ ku dhjetë vetë po akuzohen për përgatitjen e veprave terroriste ose veprave ...

Gjykimi për plagosjen e Azem Vllasit: I akuzuari thotë se është si Nëna Tereze, nuk i ka bërë keq askujt

Në rastin e njohur si “Syri i Popullit”, ku dhjetë persona po akuzohen për përgatitjen e veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushtetues, mbrojtjen e kanë ...

Nuk lejohet inçizimi i seancës te rasti ‘Syri i Popullit’

Në seancën e sotme në rastin e njohur si "Syri i Popullit", të akuzuarit sot priten ta japin mbrojtjen e tyre dhe i pari ka nisur ta jap mbrojtjen ...

‘Syri i Popullit’, shikohen video-incizimet nga Aeroporti

Në gjykimin e anëtarëve të dyshuar të grupit “Syri i Popullit”, sot janë shikuar edhe një herë video-incizimet që kishin të bënin me të akuzuarin Sadri Ramabaja, ...

Sadri Ramabaja: Më thanë se mund të përfundoj si Astrit Dehari

Në gjykimin për plagosjen e avokatit Azem Vllasi, rast i njohur si ‘Syri i Popullit’, në seancën e së premtes janë lëshuar dy video incizime.

Sëmuret gjykatësi në rastin e plagosjes së e Azem Vllasit

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë në gjykimin e të akuzuarve për anëtaret e organizatës “Syri i Popullit”, shqyrtimi gjyqësor edhe pse i caktuar për ...

Apeli Lë në Paraburgim Murat Jasharin

Gjykata Themelore më 13 prill ua vazhdoi edhe për dy muaj paraburgimin Murat Jasharit dhe Avni Llumnicës si të dyshuar lidhur me sulmin ndaj avokatit Azem Vllasi.