Postet nga: avni arifi

Arifi- Mogherinit: Nuk reaguat asnjëherë kur Serbia shkelte marrëveshjet

Avni Arifi, shefi i stafit të kryeministrit Ramush Haradinaj, ka reaguar pas deklaratës së Bashkimit Europian që Qeveria e Kosovës ta tërheqë vendimin për taksën ...

Avni Arifi bëhet ambasador

Avni Arifi, këshilltari kryesor i kryeministrit Ramush Haradinaj dhe shefi i ekipit negociator në dialogun teknik mes Kosovës dhe Serbisë, së shpejti pritet të emërohet ambasador në ...

Haradinaj modifikon në favor të tij letrën dërguar ambasadave për Blakajn

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në një letër dërguar ambasadave të huaja në Kosovë, i ka njoftuar ato me përmbajtjen e komunikimit të tij me ish-prokurorin ...

Arifi: Serbia s'mund ta kontrollojë Kosovën përmes Asociacionit

Ideja e Serbisë që ta kontrollojë shtetësinë e Kosovës përmes Asociacionit të komunave serbe nuk do të ketë sukses, ka thënë këshilltari politik i kryeministrit ...

Avni Arifi: Nuk kemi marrë draft për Asociacionin, secili mund të ëndërrojë lirshëm

Shefi i ekipit negociator të Kosovës në dialogun me Serbinë, Avni Arifi, ka mohuar raportimet e mediave se ekipi menaxhues ka dërguar në Qeveri draft statutin e Asociacionit.

Avni Arifi: Asnjë metër tokë se japim për asnjë çmim

Kryesuesi i Delegacionit të Kosovës për dialogun Kosovë-Serbi ka siguruar se nuk mund të ketë negociata për shitje të tokave të Kosovës.

Statuti i Asociacionit në proces të përkthimit në shqip

Qeveria e Kosovës ende është duke e shqyrtuar raportin e punës së ekipit menaxhues, i cili është i ngarkuar për hartimin e statutit të Asociacionit të Komunave ...

Prishtina ia bën të qartë Brukselit: Asociacioni pa kompetenca ekzekutive

Delegacioni i Kosovës për dialogun me Serbinë, i kryesuar nga Avni Arifi, i ka kumtuar Bashkimit Europian se Asociaciacioni i komunave me shumicë serbe nuk mund të ketë ...