Postet nga: Avdullah Hoti

Më 2015, ATK Mblodhi 28 Milionë Euro më Shumë

Në një konferencë për media ku u paraqit raporti vjetor i Administratës Tatimore për vitin 2015 dhe u prezantua Plani Strategjik 2015-2020 i këtij institucioni, ministri i ...

Doganat-5.8 Milionë Euro mbi Parashikimet

Ky institucion bashkë me Ministrinë e Financave në një konferencë për medie paraqitën raportin vjetor të doganave për vitin 2015.

Strategji për Zhvillim në Pajtim me Hapat Integrues

Hoti në një konferencë për medie prezantoi Strategjinë Kombëtare për Zhvillim 2016-2021, e cila u aprovua dje në mbledhjen e qeverisë.

7.5 Milionë nga Gjermania për Energji Efiçiente në Komuna

Një marrëveshje për masat e Efiçiencës së Energjisë për ndërtesat e administratës në nivelin komunal në komunat e Prishtinës, Gjilanit, Ferizajt dhe ...

Praktikë e Studentëve në Ministrinë e Financave

Ministria e Financave dhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot nënshkruan memorandum bashkëpunimin për angazhimin e studentëve në punë praktike në kuadër të agjencive ...

Vështirë të Mbërrihet Pensioni prej 240 Eurosh

Pensionin prej 240 eurosh, sipas ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi, do ta mbërrijnë pensionistët kontributdhënës me 40 vjet përvojë pune dhe shkollim ...

Reformat që nuk Po Ulin Koston e Jetesës

Në janarin e këtij viti, ministri i financave Avdullah Hoti vizitoi Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) me rastin e 15 vjetorit të themelimi të këtij institucioni.

Banka Evropiane- Kredi 42 Milionëshe për Hekurudhën

Kredia 42 milionëshe e Bankës Evropiane të Investimeve do të përdoret për rehabilitimin e një pjese të hekurudhës Han i Elezit-Leshak.