Postet nga: Avdi Dinaj

Ndërpritet seanca ndaj të akuzuarve për kontrabandim të migrantëve

Seanca gjyqësore ndaj Rrustem Rrustemit dhe Fehmi Fazliut, të akuzuar për kontrabandë të migrantëve drejt Norvegjisë është ndërprerë në Gjykatën e Mitrovicës.

Dështon seanca ndaj doganierëve të akuzuar për kontrabandë me produkte kozmetike

Në Gjykatën e Mitrovicës përsëri ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj doganierit Marko Mlladenoviq dhe ish-doganierit Bekim Gashi

Apeli ashpërson dënimin ndaj të akuzuarit për vrasjen e Ermal Kamberajt

Gjykata e Apelit ka ashpërsuar dënimin ndaj të akuzuarit për vrasjen e Ermal Kamberajt që ka ndodhur në Mitrovicë në maj të vitit 2017.

Gjykata dënon Sadik Bajramin për vrasjen e Ermal Kamberajt

Gjykata në Mitrovicë e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar të akuzuarin Sadik Bajrami për vrasjen e Ermal Kamberajt.

Burg dhe gjobë ndaj të akuzuarit për kultivimin e kanabisit

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar më një vit burgim dhe 500 euro gjobë të akuzuarin Amar Hoti.

Ish-kryeinspektori i Kamenicës: Asnjë operator nuk e udhëzova të pajiset me dokumente fiktive

Në Gjykatën e Gjilanit ka vazhduar gjykimi i Refik Latifajt, ish-kryeinspektor në Komunën e Kamenicës, i cili po akuzohet për veprën penale - keqpërdorim ...

Gjykimi për eksploatimin e rërës, dëshmon komandanti i Policisë

Në Gjykatën e Gjilanit ka vazhduar gjykimi i Refik Latifajt, ish-kryeinspektor në Komunën e Kamenicës, i cili po akuzohet për veprën penale keqpërdorim i ...