Postet nga: autoriteti kosovar i konkurrencës

Kompanitë e derivateve paralajmërojnë padi, AKK thotë se do ta mbrojë vendimin për gjoba

Kryetari i Autoriteti Kosovar të Konkurrencës (AKK), Valon Prestreshi, ka deklaruar se vendimi i tyre i fundit përmes të cilit ka gjobitur me mbi 4 milionë euro 14 kompani të ...

Pas hulumtimit të emisionit "Jeta në Kosovë" për energjinë solare, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet

Emisioni “Jeta në Kosovë” të enjten ka transmetuar hulumtimin “Monopoli me dritë të diellit – ZRrE dhe Devolli”, që tregon se Blerim Devolli përmes 6 kompanive ka arritur të marrë tarifa ...

Ministria e Shëndetësisë kërkoi që të hetohen tenderët para se të paraqitej COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë më 10 mars, kur në Kosovë ende nuk ishte paraqitur ndonjë rast me virusin COVID-19, kishte kërkuar nga Departamenti për Hetime në Policinë e ...

Autoriteti i Konkurrencës: Qeveria e ka bërë Telekomin ‘monopol natyror’

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka nxjerrë një opinion mbi vendimin e Qeverisë që përjashtoi kompanitë e tjera telefonike për shërbimet telefonike, duke ia dhënë me ...

Sindikata e Telekomit i del kundër Autoritetit të Konkurrencës, mbështet Qeverinë

Sindikata e Punëtorëve të Postës dhe Telekomit i kanë reaguar Autoritetit Kosovar të Konkurrecnës në lidhje me reagimin e kësaj të fundit për vendimin ...

Autoriteti i Konkurrencës: Me vendimin për Telekomin, qeveria krijoi monopol

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka reaguar ndaj një vendimi të djeshëm të Qeverisë së Kosovës, duke e cilësuar si shkelje të ligjit dhe krijim i monopolit.

Autoriteti i Konkurrencës i bën thirrje Shoqatës së Mullisëve mos ta ndalë prodhimin

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka bërë të ditur se është duke e monitoruar me kujdes situatën e krijuar pas njoftimeve nga mediat se Shoqata e Mullisëve ...

Autoriteti i Konkurrencës reagon pas informacioneve për rritjen e çmimit të maskave nga barnatoret

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës (AKK), Valon Prestreshi, ka reaguar ndaj informacioneve për rritjen e çmimit të maskave nga barnatoret.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!