Postet nga: Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës (AACK)

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil reagon ndaj ndëshkimit të punëtorëve nga drejtori i përgjithshëm

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil përmes një komunikate ka deklaruar se drejtori i përgjithshëm, Bujar Ejupi, po vazhdon të ndëshkojë punë...

Shtrirja e kabllove sekondare në pistën e Aeroportit të Prishtinës u bë në mënyrë joadekuate

Demë Elezaj, inxhinier i ndriçimit aeronautik, thotë se gjatë punimeve për zgjerim të pistës së Aeroportit të Prishtinës është vërejtur shtrirje joadekuate e kabllove sekondare.

Sindikata e punëtorëve denoncon organizimin e brendshëm në Agjencinë e Aviacionit Civil

Sistemimi i vendeve të punës dhe organizimi i brendshëm në Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës ka nxitur reagimin e Sindikatës së Punëtorëve në ...

Greva në Aeroport: Sot një orë, nesër dy, pasnesër tetë

Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës u ka bërë thirrje Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve dhe organeve në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “...

Aeroporti jep detaje, çfarë ndodhi në fluturimin Prishtinë-Bazel?

Pasagjerët që po fluturonin nga Prishtina në Bazel javën e kaluar kanë përjetuar tmerrin pasi aeroplani pati turbulenca për 5 minuta para mbërritjes në destinacion.