Postet nga: Automjetet elektrike

Kompania turke e automjeteve Togg e zgjeron linjën e saj të automjeteve elektrike 

Fillimi i automjeteve elektrike turke Togg, pas modelit SUV, po e shton një sedan elektrik fastback në linjën e tij të automjeteve. Fastback T10F do të shitet së ...

Automjetet elektrike dhe hibride po e pushtojnë ngadalë Evropën

Modelet tërësisht elektrike, hibride plug-in ose hibride të plota - përbëjnë rreth 48 për qind të të gjitha regjistrimeve të automjeteve të reja të pasagjerëve ...

Nissan synon elektrifikimin e të gjitha automjeteve të saj deri në vitin 2030

Deri në fund të kësaj dekade, Nissan synon të largohet nga tregu i automjeteve me motorë me djegie të brendshme dhe t'i drejtohet plotësisht elektrifikimit.

Vetura elektrike nga Kina me çmim rreth 10 mijë euro

Për të gjithë ata që janë në kërkim të një veture elektrike me përmasa më të vogla e cila do të jetë ideale për ngasje në ...

Evropa po has në vështirësi për të kaluar tek automjetet elektrike

Vendet evropiane po përpiqen t’i bindin njerëzit të kalojnë nga automjetet me motor me djegie në ato elektrike, paralajmërojnë ekspertët.

Volkswagen e tejkalon me automjete elektrike gjermane rivalin e tij nga Tesla

Prodhuesi gjerman i automjeteve Volkswagen e ka rikthyer kryesimin në shitjet vendase të automjeteve elektrike nga konkurrenti amerikan Tesla. Megjithatë, të dy markat e automjeteve përfunduan shumë përpara ...

Norvegji: Popullariteti i Tesla-s e tejkalon atë të VW Beetle me rekord nga viti 1969

Kur bëhet fjalë për elektrifikimin, Norvegjia është disa hapa përpara konkurrencës. Ndërkohë që disa tregje të mëdha synojnë ta ndalojnë shitjen e modeleve të ...

Revolucion në karikimin e shpejtë të automjeteve elektrike

Pavarësisht nga popullariteti në rritje i automjeteve elektrike, shumë konsumatorë ende hezitojnë të kalojnë nga automjetet klasike në këtë gjeneratë të re automjetesh. Një arsye është se ngarkimi ...