Postet nga: auditimi

Vendet e Ballkanit Perëndimor Jotransparente në Prokurim Publik

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e përformancës në prokurim publik për vendet në Ballkanin Perëndimor.

Auditorët e Financave të Partive të mos Jenë Partiakë

Felix Rathje, zyrtar për politikë ne Zyrën e BE-së ne Kosovë tha se kjo zyrë përkrah fuqishëm ndryshimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike.

Auditori Gjen ‘Kuriozitete’ në Komuna

Dhënia e lejes së ndërtimit pas dy viteve, punësimi i sociologut për mësimdhënës të matematikes, falja e borxheve që nuk falen me Ligjin ...

Tri Orë Diskutim për Auditimin e Subjekteve Politike

Në një takim të iniciuar nga Komisioni për Legjislacion, deputetë, zyrtarë të përfaqësive ndërkombëtare dhe pjesëtarë të shoqërisë civile diskutuan tri orë në ...

Mustafa: Pasqyrat Financiare të LDK-së do të Jenë Publike

Kërkesë shumë të qëlluar e ka quajtur kryeministri Isa Mustafa atë që pasqyrat financiare të subjekteve politike të bëhen transparente. Ai, madje, kërkon edhe auditim.

Kërkohet të Dihet si po Financohen Partitë

Shefja e Zyrës së BE-së Natalya Apostolova është takuar sot me kryetarin e Kuvendit Kadri Veselin dhe shefat e komisioneve parlamentare, ndërsa temë e diskutimeve të tyre ishte ...

Zyra e Kryeministrit Zbatoi Vetëm Dy Rekomandime

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrtoi raportin e auditimit të Zyrës së Kryeministrit për vitin 2015.

Mbledhja e Komisionit Shtyhet për Mungesë të Ministrit

Ministri Avdullah Hoti mungoi në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike dhe për shkak të mungesë të tij në këtë mbledhje nuk u shqyrtua ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!