Postet nga: auditimi

Leposaviqi paguan për projektet e papërfunduara

Zyra Kombëtare Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje në komunën e Leposaviqit, e cila kishte mangësi në ekzekutimin e buxhetit dhe atë në të gjitha kategoritë e ...

Auditori Gjen Parregullsi për MASHT-in e Udhëhequr nga Arsim Bajrami

Përfaqësues të Auditorit të Përgjithshëm kanë gjetur një sërë parregullsish në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), për vitin 2016, në kohën ...

Vendet e Ballkanit Perëndimor Jotransparente në Prokurim Publik

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e përformancës në prokurim publik për vendet në Ballkanin Perëndimor.

Auditorët e Financave të Partive të mos Jenë Partiakë

Felix Rathje, zyrtar për politikë ne Zyrën e BE-së ne Kosovë tha se kjo zyrë përkrah fuqishëm ndryshimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike.

Auditori Gjen ‘Kuriozitete’ në Komuna

Dhënia e lejes së ndërtimit pas dy viteve, punësimi i sociologut për mësimdhënës të matematikes, falja e borxheve që nuk falen me Ligjin ...

Tri Orë Diskutim për Auditimin e Subjekteve Politike

Në një takim të iniciuar nga Komisioni për Legjislacion, deputetë, zyrtarë të përfaqësive ndërkombëtare dhe pjesëtarë të shoqërisë civile diskutuan tri orë në ...

Mustafa: Pasqyrat Financiare të LDK-së do të Jenë Publike

Kërkesë shumë të qëlluar e ka quajtur kryeministri Isa Mustafa atë që pasqyrat financiare të subjekteve politike të bëhen transparente. Ai, madje, kërkon edhe auditim.

Kërkohet të Dihet si po Financohen Partitë

Shefja e Zyrës së BE-së Natalya Apostolova është takuar sot me kryetarin e Kuvendit Kadri Veselin dhe shefat e komisioneve parlamentare, ndërsa temë e diskutimeve të tyre ishte ...