Postet nga: auditimi

‘Varg’ shkeljesh në prokurimin e Komunës së Malishevës

Prokurimi publik po del të jetë një ndër fushat në të cilat Komuna e Malishevës ka më së shumti shkelje e parregullsi të cilat i ka evidentuar Zyra ...

Zbulimi i auditorit komuna e Klinës paguan naftën më shtrenjtë

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Klinës ka blerë karburante më shtrenjtë se që ishte përcaktuar nga Agjencia Qendrore e Prokurorimit.

Malisheva me 65 të punësuar me kontrata mbi vepër

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se në Komunën e Malishevës janë angazhuar 65 persona me kontrata mbi vepër.

Auditori: Kryetari i Malishevës miratoi subvencione jashtë rregullave

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj kishte ndarë subvencioneve për disa individë mbi normën e lejuar.

Komunarët e Malishevës i vozisin makinat zyrtare jashtë rregullave(Dokument)

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Malishevës nuk ka menaxhuar mirë përdorimin e automjeteve zyrtare.

Fermeri i dosave aplikon për pemishte të dredhëzave

Raporti i auditimit të performancës “Menaxhimi i procesit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqësisë” tregon se ka mangësi në mënyrën e menaxhimit të ...

Fillon punën Njësia për Luftimin e Mashtrimeve në Zyrën Kombëtare të Auditimit

Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnettdo të vizitojë sot Zyrën Kombëtare të Auditimit të Kosovës (ZKAK) ku do të merr ...

BIRN dhe Ambasada e Britanisë inkurajojnë institucionet në zbatimin e rekomandimeve të auditorit

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN Kosova) në kuadër të bashkëpunimit me Ambasadën e Britanisë në Kosovë është duke punuar në inkurajimin e institucioneve publike pë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!