Postet nga: ATK

Pas raportimit në KALLXO.com, ATK në Gjilan gjen 15 punëtorë të padeklaruar

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet aksioni i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) për mosdeklarimin  e 15 punëtorëve.

Aksioni i ATK-së, kontrollohet biznesi në Gjakovë ku dyshohet se punëtorët punojnë pa kontrata

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet aksioni i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) në një biznes në Gjakovë ku dyshohet se ka punëtorë që nuk janë ...

KPMSHCK aprovon raport të jashtëzakonshëm të monitorimit, obligon ATK të zbatojë të njëjtin

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka marrë vendim për aprovimin e një raporti të jashtëzakonshëm në Administratë...

Për tre muaj, ATK ia shtoi ‘kuletës së shtetit’ 177.7 milionë euro

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbledhur 177.7 milionë euro për tre muaj.

Shtyhet afati për deklarimin dhe pagesën e Tatimit në të Ardhura Personale

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar së është zgjatur afati për deklarimin dhe pagesën e Tatimit në të Ardhura Personale për periudhën tatimore të vitit 2021.

Raportimet në KALLXO.com dërguan hetuesit tatimor në bastisje tek biznesi që ofron mbjellje të flokëve

Një raportim i paraqitur para pak muajsh në KALLXO.com se një biznes në Prishtinë i cili ka për aktivitet mbjelljen e flokëve është duke iu shmangur detyrimeve ...

Aksion i bastisjeve nga ATK në dy lokacione në Prishtinë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) me asistencën e Policisë së Kosovës janë duke zhvilluar bastisje që nga ora 09:00.

Stavileci tregon për sasinë e arit të gjetur në xhepa të qytetarëve

Sikurse telefonat edhe mallrat e çmuara llogariten si mallra lehtë të kontrabandueshme për shkak të madhësisë dhe vlerës së tyre.