Postet nga: ATK

Për tre muaj, ATK ia shtoi ‘kuletës së shtetit’ 177.7 milionë euro

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbledhur 177.7 milionë euro për tre muaj.

Shtyhet afati për deklarimin dhe pagesën e Tatimit në të Ardhura Personale

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar së është zgjatur afati për deklarimin dhe pagesën e Tatimit në të Ardhura Personale për periudhën tatimore të vitit 2021.

Raportimet në KALLXO.com dërguan hetuesit tatimor në bastisje tek biznesi që ofron mbjellje të flokëve

Një raportim i paraqitur para pak muajsh në KALLXO.com se një biznes në Prishtinë i cili ka për aktivitet mbjelljen e flokëve është duke iu shmangur detyrimeve ...

Aksion i bastisjeve nga ATK në dy lokacione në Prishtinë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) me asistencën e Policisë së Kosovës janë duke zhvilluar bastisje që nga ora 09:00.

Stavileci tregon për sasinë e arit të gjetur në xhepa të qytetarëve

Sikurse telefonat edhe mallrat e çmuara llogariten si mallra lehtë të kontrabandueshme për shkak të madhësisë dhe vlerës së tyre.

Mehmeti tregon skemën e shmangies së tatimeve nga dyqanet që shesin telefona

Murat Mehmeti,  u.d. shef i Hetimeve në Administratën Tatimore të Kosovës, ka treguar në emisionin “Kallxo Përnime” skemën interesante të shmangies tatimore nga dyqanet e ...

A mund t'u ndalohet qasja në rrjet telefonave të pazhdoganuar në Kosovë?

Miliona euro llogaritet të jetë dëmi që i shkaktohet buxhetit të Kosovës nga shmangia tatimore dhe moszhdoganimi i telefonave mobilë në Kosovë.

Kontrolle në dhjetra qendra masazhi, mbyllen 14 lokale dhe arrestohen 6 persona

Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore e Policisë në bashkëpunim me inspektorë të Ministrisë së Tregtisë dhe Indsutrisë si dhe ATK-së kanë kontrolluar 57 qendra masazhi, ...