Postet nga: ATK

ATK njofton se të hyrat tatimore arrijnë shifrën 623.6 milionë euro

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se trendi rritës i të hyrave vazhdon ta dominoi inkasimin edhe për periudhën janar-tetor 2022.

Shmangia tatimore nga estrada, këngëtari i famshëm deklaron se këndon për vetëm 500 euro

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i operacioneve në Administratën Tatimore, Nijazi Asllani, paralajmëroi ngritjen e kallëzimeve penale kundër këngëtarëve të cilë...

Këngëtaret kthehen mbrapa kur kuptojnë se inspektorët e ATK-së janë në aksion

Në emisionin "Kallxo Përnime" po shfaqen pamje ekskluzive të kontrollit të hetimeve tatimore në diskotekat e Gjakovës.

Konfiskohet një sasi ari dhe argjendi në dy biznese në Gjilan

Pesë biznese të argjendarisë janë kontrolluar dje, derisa në dy prej tyre është konfiskuar një sasi ari dhe argjendi.

Momenti kur hetuesit e ATK-së intervistojnë këngëtaren e njohur në diskotekë

Njëra nga këngëtaret e famshme të estradës ishte cak i kontrollit tatimor gjatë muajit gusht të këtij viti.

ATK inkason mbi 700 mijë euro borxhe nga bizneset  

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se dje ka vazhduar aktivitetin e konfiskimit të borxheve të papaguara nga bizneset dhe si rezultat janë inkasuar mbi 700 mijë euro. 

ATK mbledh 600 mijë euro borxhe nga 18 kompani

Administratat Tatimore e Kosovës ATK ka njoftuar se ka arritur të mbledhë 600 mijë euro borxhe të tatimpaguesve.

Drejtori i ATK-së: Ka këngëtarë që kanë deklaruar se i kanë marrë 500 euro për ndejë, e çmimi shkon deri në 10 mijë

Administrata Tatimore e Kosovës, (ATK) ka njoftuar se së shpejti do të fillojnë vlerësimet tatimore (kontrollet) për të evidentuar fitimet gjatë sezonit të verës nga fushat ...