Postet nga: ATK

Hulumtim: Njerëzit të afërt me PDK-në emërohen t'i mbrojnë sinjalizuesit

Kosova ka ndër ligjet më të avancuara në rajon për mbrojtjen e sinjalizuesve, personat që raportojnë ose shpalosin informacione për shkeljet ligjore që ndodhin brenda institucionit ku ...

Zëvendësdrejtori i ATK-së fsheh lidhjet me biznese

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i ATK-së, Hamit Mulaj, në deklarimin e pasurisë, ka thënë se nuk ka pozita e as pronësi në asnjë biznes. Por, ...

ATK shqipton mbi 48 mijë euro gjoba për kompanitë e autobusëve

48,375 euro është shuma totale e gjobave të cilën Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) e ka shqiptuar pas kontrolleve të kryera në bizneset e autobusëve.

Arrestohen 2 inspektorë të ATK-së, dyshohet se morën ryshfet nga pronari i një biznesi në Fushë-Kosovë

Policia e Kosovës sot ka arrestuar dy inspektorë të ATK-së nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje të ryshfetit.

Dorëzohet drejtori i ATK-së, tërheq vendimin për njeriun e PDK-së

Drejtori i ATK-së ka marrë vendim ta largojë nga udhëheqja e hetimeve ish-zëvendësministrin Bekim Jupa, të cilin dy ditë më parë e kishte emëruar në kë...

Tërhiqen numrat potencial fitues për kuponët fiskal nga ATK

Administrata Tatimore e Kosovës sot, ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues, për rimbursim të qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për periudhë...

Efekti i raportimit në KALLXO.com, ATK gjeti shumë parregullsi në një qebaptore në Ferizaj

Një qebaptore në Komunën e Ferizajt ka qenë cak i një ekipi tatimor, të drejtuar nga Prishtina.

Suspendohet nga puna zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi

Shefi i Njësisë së Hetimeve dhe Inteligjencës në Administratën Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, është pezulluar nga puna.