Postet nga: Atdhe Arifi

Gjykata vendosi për të akuzuarit për sulm terrorist ndaj ndërtesës së Kuvendit të Kosovës

Frashër Krasniqi, Adea Batusha, Egzon Haliti dhe Atdhe Arifi, janë liruar nga Gjykata Themelore nga akuzat për sum terrorist në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës.

Sot jepet verdikti për të akuzuarit për sulm ndaj Kuvendit të Kosovës në vitin 2016

Në departamentin special të gjykatës së Prishtinës sot pritet të merret vendimi për të pandehurit që akuzohen për sulm në kuvendin të Kosovës, sulmi kishte ...

Dështon sërish seanca për sulmin ndaj Kuvendit

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për sulmin ndaj ndërtesës së Kuvendit.

Dëshmitari në rastin e sulmit në Kuvend: "Disa pjesë të dëshmisë m'i kanë shtuar"

Skender Imeri, dëshmitar në rastin e gjykimit të atëherë aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje doli sot sërish para Gjykatës së Prishtinës për ...

Mungon prokurorja, shtyhet seanca e gjykimit ndaj aktivistëve Vetëvendosjes për sulmin ndaj Kuvendit

Seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e rigjykimit të aktivistëve dhe ish-aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje për sulmin ndaj ndërtesës së kuvendit ka ...

Gjykimi ndaj ish-aktivistëve të LVV-së, Gjykata refuzon kërkesën e avokatit Tomë Gashi

Kryetarja e Gjykatës se Prishtinës, Afërdita Bytyçi, ka marr vendim me të cilin ka refuzuar kërkesën e avokatit Tomë Gashi, për përjashtimin ...

Sulmi kundër Kuvendit, nesër nis rigjykimi i aktivistëve dhe ish-aktivistëve të Vetëvendosjes

Nesër në Gjykatën e Prishtinës pritet të nisë rigjykimi ndaj aktivistëve e ish-aktivistëve të Lëvizjes së Vetëvendosje, Atdhe Arifit, Frashër Krasniqit, Egzon ...