Postet nga: astrit haraqija

Kryeziu Kërkon Përgjegjësi për Parashkrimin e Lëndëve të Korrupsionit

Petrit Kryeziu, shef i Zyrës Ligjore të BIRN dhe INTERNEWS KOSOVA, siç transmetoi emisioni “Drejtësia në Kosovë”, ka thënë se lëndët e natyrës së ...

Flet Avokati i Haraqisë për Lëndën e Parashkruar

Mbrojtësi i Astrit Haraqisë, avokati Teki Bokshi, parashkrimin e veprave penale për klientin tij siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë”, e konsideron një dëm të madh.

Parashkruhet Aktakuza për Astrit Haraqinë

Siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë” dy veprat penale që i ngarkoheshin nga prokuroria ish ministrit Astrit Haraqija janë parashkruar, pasi që rasti nuk ka arritur të gjykohet brenda afatit ...

Sonte në ‘Drejtësia në Kosovë’: Ish- Ministrit i Parashkruhet Lënda

Sonte në ‘Drejtësia në Kosovë’: Ish- Ministrit i Parashkruhet Lënda

Ndjekja e mëtutjeshme penale ndaj tij siç del nga hulumtimi i”Drejtësia në Kosovë”,  tanimë ka marrë fund, pasi që veprat penale që i ngarkoheshin janë parashkruar pë...

Ish-Ministrat Përsëri Dënohen me Kusht

Astrit Haraqija e Valton Beqiri u dënuan me nga një vit burg me kusht për shpërdorim detyre.

Astrit Haraqija nuk Paraqitet në Gjykatë

Astrit Haraqija dhe as avokati i tij Teki Bokshi nuk u paraqitën sot në gjykatë, në gjykimin ku Haraqija bashkë me ish-ministrin tjetër të Kulturës Valton Beqiri, ...

Agim Çeku në Gjykimin e Ministrave

Agim Çeku në Gjykimin e Ministrave

Agim Çeku që ishte Kryeministër i Kosovës në vitet 2006-2007 po dëshmon në gjykimin e ish-ministrave të kulturës Astrit Haraqija e Valton Beqiri dhe producentëve ...

Kosumi Flet për ‘Mysafir në Sofër’

Kosumi Flet për 'Mysafir në Sofër'

Kosumi që ishte Kryeministër nga marsi 2005 e deri në mars 2006, në gjykimin e dy ish-ministrave të kulturës dhe dy producentëve pranoi se u takua me të akuzuarin ...