Postet nga: AstraZeneca

Mbi 10 mijë qytetarë janë vaksinuar deri më tani me 'AstraZeneca'

Kosova tash e 17 ditë është duke vaksinuar stafin shëndetësor e qytetarët me vaksinën kundër coronavirusit “AstraZeneca”.

KE: Asnjë arsye për të ndaluar dozën e dytë të vaksinës AstraZeneca

Nuk ka asnjë arsye për të ndaluar dozën e dytë të AstraZeneca, deklaroi një zëdhënës i Komisionit Europian, I pyetur për sigurinë e vaksinë...

OBSH nuk rekomandon imunizimin me dy lloje vaksinash

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) nuk rekomandon imunizimin kundër COVID-19 me dy lloje të vaksinës.

Genc Lami: Para dy muajsh i bëra ofertë Qeverisë për të sjellë vaksina, më refuzuan

Distributori për rajon i vaksinës AstraZeneca, Genc Lami, ka thënë se në muajin janar i ka ofruar Qeverisë vaksinën AstraZeneca por, sipas tij, zyrtarët janë ...

A po hezitojnë punëtorët shëndetësorë që ta marrin AstraZenecan?

Në Kosovë, në javën e parë të fillimit të imunizimit kundër koronavirusit, pak më shumë se 3.000 punëtorë shëndetësorëjanë vaksinuar. Sipas të dhënave të ...

BE pritet të konfirmojë lidhjen mes vaksinës AstraZeneca dhe rasteve të mpiksjeve të gjakut

Një zyrtar i lartë i Agjencisë Evropiane të Ilaçeve tha se ekziston një lidhje mes vaksinës së koronavirusit AstraZeneca dhe rasteve të rralla të mpiksjes të gjakut, por ...

Pezullohet testimi i AstraZeneca-s në fëmijë

Testimi në fëmijë i vaksinës AstraZeneca kundër koronavirusit u ndalua, derisa rregullatori i barnave në Mbretërinë e Bashkuar të hetojë lidhjen e mundshme të vaksinës ...

Rreth 3 mijë punëtorë shëndetësorë vaksinohen me ‘AstraZeneca’

Është duke vazhduar edhe në ditën e gjashtë vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë në sallën “1 Tetori” në Prishtinë. Janë rreth 3 mijë punëtorë shëndetë...