Postet nga: AstraZeneca

A po hezitojnë punëtorët shëndetësorë që ta marrin AstraZenecan?

Në Kosovë, në javën e parë të fillimit të imunizimit kundër koronavirusit, pak më shumë se 3.000 punëtorë shëndetësorëjanë vaksinuar. Sipas të dhënave të ...

BE pritet të konfirmojë lidhjen mes vaksinës AstraZeneca dhe rasteve të mpiksjeve të gjakut

Një zyrtar i lartë i Agjencisë Evropiane të Ilaçeve tha se ekziston një lidhje mes vaksinës së koronavirusit AstraZeneca dhe rasteve të rralla të mpiksjes të gjakut, por ...

Pezullohet testimi i AstraZeneca-s në fëmijë

Testimi në fëmijë i vaksinës AstraZeneca kundër koronavirusit u ndalua, derisa rregullatori i barnave në Mbretërinë e Bashkuar të hetojë lidhjen e mundshme të vaksinës ...

Rreth 3 mijë punëtorë shëndetësorë vaksinohen me ‘AstraZeneca’

Është duke vazhduar edhe në ditën e gjashtë vaksinimi i punëtorëve shëndetësorë në sallën “1 Tetori” në Prishtinë. Janë rreth 3 mijë punëtorë shëndetë...

Fillon vaksinimi i personelit shëndetësor në Ferizaj

 

Çfarë dimë për “mpiksjet e gjakut” nga AstraZeneca?

Zyrtarët gjermanë kanë vendosur të kufizojnë përdorimin e vaksinës AstraZeneca kundër koronavirusit te personat nën 60 vjeç.

Maqedonia e Veriut nis vaksinimin masiv

Në Maqedoninë e Veriut sot ka nisur vaksinimi masiv kundër koronavirusit të ri që shkakton sëmundjen COVID-19. Imunizimi ka nisur me 24 mijë dozat e vaksinës AstraZeneca, të ...

Gjermania pezullon ‘AstraZenecan’ për personat nën 60 vjeç