Postet nga: asociacioni i komunave të Kosovës

Bordi i Asociacionit të Komunave kundër masave të reja kundër COVID-19

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK), ka deklaruar se nuk i përkrah masat e reja kundër COVID-19 që sjellin kufizime më të ashpra.

Asociacioni i Komunave kërkon nga AVUK-u të merret me trajtimin e qenve endacakë

Asociacioni i Komunave të Kosovës i ka kërkuar Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë që të merret me trajtimin e qenve endacakë pasi që sipas tyre ata marrin ‘miliona’ ...

Situata me COVID-19, Hoti takoi anëtarët e Bordit të Asociacionit të Komunave të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka takuar sot anëtarët e Bordit  të Asociacionit të Komunave të Kosovës, ku bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë dhe komunave e ...

Kryetarët e komunave u dakorduan për masat e reja kundër COVID-19

Nën organizim të Asociacionit të Komunave të Kosovës, kryetarët e komunave kanë zhvilluar takimin virtual të radhës me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Avdullah ...

Komunat dhe Qeveria diskutojnë për rishikimin e Buxhetit

Kryetarët e komunave të Kosovës janë takuar sot me Qeverinë dhe kanë diskutuar në lidhje me rishikimin e buxhetit të vitit 2020 dhe situatën ekonomike buxhetore që ka ...

​Lushtaku kërkon pezullimin e dënimeve për qytetarët që shkelën masat kundër COVID-19

Në Komisionin parlamentar për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media sot kanë raportuar përfaqësues të Asociacionit të Komunave të Kosovës për gjendjen lidhur ...

Asociacioni i Komunave të Kosovës del me një kërkesë për Ministrinë e Financave

Me anë të një letre, Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar Besnik Bislimit, Ministër i Financave dhe Transfereve lidhur me mundësinë e marrjes së masave ...

Asociacioni i Komunave reagon ndaj vendimit të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka reaguar ndaj një njoftimi të lëshuar nga Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP), i cili kërkon që aktivitetet e prokurimit ...