Postet nga: asfaltimi

Komuna e Skenderajt nuk e pret Ministrinë, asfalton një pjesë të rrugës rajonale

Kryetari i Skenderajt, Fadil Nura, ka njoftuar se janë drejt përfundimit të asfaltimit të segmentit rrugor në hyrje të qytetit, që sipas tij është një punë që i takoi ...

Fillon asfaltimi i rrugës 'Muharrem Fejza' në kryeqytet

Më datë 8 dhe 9 prill rruga e shumëpërfolur në kryeqytet “Muharrem Fejza” po qëndron e mbyllur.

Sonte mbyllet për disa orë rruga nga fshati Lum i Madh deri në Maxhunaj

Rruga nga fshati Lum i Madh deri në fshatin Maxhunaj do të jetë e bllokuar për qarkullim sonte nga ora 23:00 deri në ora 03:00 e mëngjesit për shkak ...

Nga nesër nis asfaltimi i rrugës në Brezovicë drejt qendrës së skijimit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka njoftuar se nga nesër (e mërkurë), do të bëhet asfaltimi i rrugës regjionale R210 - segmenti Brezovicë - ...

Vonesat e asfaltimit prodhuan rrugë të dobëta

Në shumë raste, ndërtimi i rrugëve në Kosovë është proces që stërzgjatet me vite dhe që në fund nuk i përafrohet projektit fillestar.

Nënshkruan pagesa për zhavorr për rrugën që ishte asfaltuar, Prokuroria ende pa aktakuzë ndaj zyrtarëve të Vitisë

Prokuroria e Gjilanit ende është duke hetuar rreth dosjes së disa zyrtarëve të Komunës së Vitisë, të dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Rruga për tek "Ujëvarat e Mirushës" mbetet e paasfaltuar edhe pas 3 viteve

Asfaltimi i rrugës që të dërgon te Ujëvarat e Mirushës nuk ka përfunduar ende edhe pse punimet kishin nisur para më shumë se 3 viteve.

Prishtinë - Kjo rrugë sot mbyllet për qarkullim

Nga sot duke filluara nga ora 09:00 rruga “Agim Ramadani”, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i Teatrit Kombëtar dhe prej objektit të Kishë...