Postet nga: Asambleja

Tensione ndërmjet asamblistit të PDK-së dhe drejtorit të Haskukës - VIDEO

Kukaj: Asambleja të Vendosë për Largimin e Pushtetarëve nga Banesat

Në mbledhjen e Kuvendit Komunal të Prishtinës Egzon Azemi, asamblisti i Vetëvendosjes pyeti çfarë ka ndodhur në lidhje me banesat për raste sociale te të cilat banojnë ...

Bahtiri Pretendon Gabim në Numërim, Ndërpritet Mbledhja

Mospajtimi i kryetarit të komunës Agim Bahtiri për votat e marra të asamblistit te VV-së për t’u zgjedhur anëtar i komisionit të ndërmarrjes “ Uniteti “, ...

Kryesuesi në Pejë Rizgjidhet në Votimin e Tretë

Kryesuesi në Pejë Rizgjidhet në Votimin e Tretë

Islam Husaj nga radhët e LDK-së sërish është rizgjedhur kryesues i Asamblesë Komunale të Pejës,pas tri raundeve të votimit në seancën e parë të rregullt ...

Minxhozi s`komenton Vendimin e KK të Prishtinës

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi nuk ka dashur të komentoj për vendimin e asamblesë komunale të Prishtinës e cila të martën në mbledhjen e ...

Përplasen VV e LDK, Kuvendi Dështon t'ia Ndajë Pronën Ambasadës së Shqipërisë

Asamblistë të LDK-së dhe të Vetëvendosjes janë përplasur në seancën e sotme të KK të Prishtinës, për truallin e Ambasadës së Shqipërisë.

Opozita Lëshon Mbledhjen në Pejë

Opozita Lëshon Mbledhjen në Pejë

Gjatë mbledhjes ku duhej të votohej për miratimin e rregullores që kishte të bënte me kriteret e ndarjes së subvencioneve, grupi i grave asambliste kërkoi që kë...

Mbledhje pa Tensione e Kuvendit të Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti propozoi që të futet në rendin e ditës projekti për efiçiencën e energjisë për tetë ndë...